Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dc750473658f099c6d25c9211c26971c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mikko Rantasen vanhemmat kiittivät juniorivuosien valmentajia – perhe aikoo juhlia aamuun asti: ”Levätään sitten Nousiaisissa” – Uutisalue

Mikko Rantasen vanhemmat kiittivät juniorivuosien valmentajia – perhe aikoo juhlia aamuun asti: ”Levätään sitten Nousiaisissa”

Colorado Avalanchen kanssa NHL-mestaruuden voittanut Mikko Rantanen nautti läheistensä seurasta Tampa Bay Lightningin kotiareenalla maanantaina. Colorado päihitti Tampan finaalisarjassa voitoin 4–2.

Yhteiskuvissa Stanley Cupin kanssa kävivät niin puoliso, vanhemmat, siskot kuin isovanhemmat.

Rantasen vanhemmat Hannu ja Hannamaija kertovat Mikolla olleen pienestä pojasta alkaen haaveena Stanley Cupin voittaminen, vaikka jääkiekko ei lapsena aina ollut ehdoton ykkönen.

– Mikolla on ollut hyviä valmentajia junioriajoista alkaen. Hän on harrastanut yleisurheilua, salibandya ja jalkapalloa. Kaikille niille valmentajille voi lähettää terveisiä. He ovat tehneet niitä hommia Mikon kanssa. Iso kiitos kuuluu myös heille, Hannu Rantanen sanoo.

Menestyminen jääkiekkoilijana vaatii paljon työtä ja ”lottopallotkin kohdalleen”. Mikko ei vanhempien mukaan ole uurastamista kaihtanutkaan ja kaukalossa korostuu työ koko joukkueen eteen, eikä vain oma tekeminen.

Vanhemmat kertovat pyrkineensä mahdollistamaan lastensa tavoitteellisen urheilemisen. Mikon siskot Laura ja Noora ovat menestyneet salibandyssa. He voittivat päättyneellä kaudella Suomen mestaruuden Turun Palloseuran riveissä.

Tietyllä tapaa menestyspaine alkoi kasaantumaan Mikon harteille.

– Joku mainitsi, että ”nyt sinunkin pitää voittaa”. Oli ihan kiva, etteivät siskot jääneet ainoiksi, Mikko sanoi mestaruuden ratkettua.

Katso koko Rantasen mestaruushaastattelu alta.

Rantasen perhe matkasi aamulla aikaisin Denveristä, Coloradosta lähes 3 000 kilometriä Tampaan, Floridaan. Vanhemmat eivät vielä kaukalossa osanneet kertoa, miten mestaruusjuhlat tulevat etenemään. He uskovat että ilta saataa mennä ”aika myöhään ja saakin mennä”.

– Ei ainakaan tänään Denveriin mennä, vaan jäädään tänne. Levätään sitten Nousiaisissa, Hannamaija Rantanen kertoi nauraen.

Lue myös:

Ismo ja Artturi Lehkosen välinen kova kilpailu äityi jopa nyrkkitappeluksi – isän armoton koulu kasvatti pojasta Stanley Cupin ratkaisijan

Kommentti: Vain laadukkaampi maalivahti puuttuu – Coloradon voitto käynnistää uuden dynastian

Coloradon suomalaissankari Artturi Lehkosta jännitti Stanley Cupin nosto: ”En ole tehnyt punttia kahteen kuukauteen, jänskätti etten vedä turvalleni”

Artturi Lehkonen teki sen taas! Näin suomalainen voittomaalitykki ratkaisi maalillaan kuudennen loppuottelun ja Stanley Cupin Coloradolle

Source Link yle.fi