Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_938617c95af1b91b817552e6a9ae53e5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Muistatko vielä nämä Neymarin ikoniset hiustyylit? Yksi kampaus nousi maailman­laajuiseksi ilmiöksi – Uutisalue

Muistatko vielä nämä Neymarin ikoniset hiustyylit? Yksi kampaus nousi maailman­laajuiseksi ilmiöksi

Paris-Saint Germainin hyökkääjä Neymar tunnetaan paitsi hyvistä palloilutaidoistaan myös tiuhaan vaihtuvista hiustyyleistään. 30-vuotias brasilialainen on edustanut kentällä niin irokeesissa, rastoissa kuin pinkissä tukassakin.

IS kokosi yhteen Neymarin ikimuistoisimmat hiustyylit vuosien varrelta:

Neymar valittiin vuonna 2011 Brasilian parhaaksi jalkapalloilijaksi. Tuolloin vain 19-vuotias futistähti vannoi irokeesin nimeen.

Lokakuussa 2012 Neymar edusti kotimaataan Brasiliaa hymy huulillaan. Miehen rento hiustyyli poikkesi paljon siitä, millaisessa hänet on totuttu viime vuosina näkemään.

Yksi Neymarin ikimuistoisimmista hiustyyleistä on ananaksen mallinen kuontalo, joka nousi muoti-ilmiöksi eri puolilla maailmaa 2010-luvun puolivälissä. Kuva on vuodelta 2015.

Kuten eivät muutkaan Neymarin hiustyylit, ”ananaskaan” ei pysynyt miehen päässä pitkään. Lokakuussa 2015 jalkapallotähti viiletti kentällä siistissä siilitukassa.

Neymar on vaihtanut hiusväriään tummasta blondiin ja takaisin moneen otteeseen. Syyskuussa 2016 myös hänen joukkuekaverinsa Lionel Messi oli piristänyt kuontaloon vaalealla sävyllä.

Vuoden 2018 maailmanmestaruuskisoissa Neymarin päälakea somisti vaalea hiuspehko.

Tässä tyyliä syksyltä 2017.

Irokeesikokeilua lukuun ottamatta Neymar vaikuttaisi mieltyneen melko lyhyisiin hiuksiin. Tammikuussa 2019 hän kuitenkin repäisi ja asennutti hiuksiinsa rastapidennykset. Kokeilu jäi lyhytaikaiseksi, sillä rastoja putoili miehen päästä jo heti ensimmäisen matsin jälkeen.

Syksyllä 2020 monet tv-katsojat hieraisivat silmiään, kun Neymar asteli kentälle pinkeissä hiuksissa.

Ja tässä Neymarin tyyliä tältä heinäkuulta.

Source Link is.fi