Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_59726234ac761705b376336df27ea2f3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näillä Neste-asemilla on nyt pulaa polttoaineesta – Autoliitto: Henkilöauto ei ole Suomessa luksustuote – Uutisalue

Näillä Neste-asemilla on nyt pulaa polttoaineesta – Autoliitto: Henkilöauto ei ole Suomessa luksustuote

Neste on päivittänyt torstaiaamuna listaansa asemista, joilla on polttoaineesta pulaa käynnissä olevien poliittisten lakkojen takia. Lista on lyhentynyt selvästi keskiviikosta. (Lista asemista jutun lopussa.). Neste on yksi poliittisten lakkojen kohteista.

Autoilijoiden etujärjestö Autoliitto patistaa turvaamaan polttoaineiden saatavuuden poliittisten lakkojen aikana.

Autoliiton mukaan huoli polttoaineen riittävyydestä on kasvattanut polttoaineastioiden kysyntää ja polttoainetta on haluttu varastoida pahan päivän varalle, liitto kertoo tiedotteessaan.

– Henkilöauto ei ole Suomessa luksustuote, vaan arjen mahdollistaja, Autoliitto huomauttaa.

Sen mukaan autoa tarvitaan esimerkiksi lääkäriin ja apteekkiin pääsemiseksi. Siksi henkilöauto on liiton mielestä huoltovarmuusasia Suomessa.

– Liikkuminen huoltovarmuuskysymyksenä on niin tärkeä asia, että oli syy milloin tahansa, mikä tahansa tai mistä tahansa osapuolesta johtuva, niin polttoaineiden saatavuuden ei pitäisi vaarantaa sitä missään olosuhteissa, Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen sanoo tiedotteessa.

SAK ilmoitti keskiviikkona, että sen liittojen lakossa olevat työntekijät jatkavat lakkojaan vielä ainakin ensi viikon. Nyt on meneillään kolmas peräkkäinen lakkoviikko.

Näillä Nesteen asemilla oli puutetta polttoaineista torstaina:

Neste Futura 98 E5

Neste K Helsinki Hietalahti

Neste MY Uusiutuva Diesel

Neste K Helsinki Hermanni

Neste Express Helsinki Herttoniemi

Raskaan kaluston Truck-asemat

Neste Futura Diesel

Neste Truck Lappeenranta Seponkatu

Neste Truck Lappeenranta Ratakatu

Source Link is.fi