Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f8a5aa8d19ca85293637cae93f0412c1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näin Valtteri Bottas kommentoi karmeaa kisaansa C Morella – Uutisalue

Näin Valtteri Bottas kommentoi karmeaa kisaansa C Morella

Valtteri Bottaksen kisa Meksikossa oli katastrofi. Bottas lähti kisaan paalupaikalta mutta oli lopputuloksissa vasta 15:s.

Bottas menetti lähtökiihdytyksessä kärkipaikan Max Verstappenille. Kun Bottas käänsi radan ensimmäiseen mutkaan, Daniel Ricciardo osui autollaan Bottaksen Mercedekseen, joka pyörähti ympäri.

– Kisa oli aika lailla vaikea sen jälkeen. Koetin edetä, mutta aina kun olin lähellä edellä olevaa, moottori ja jarrut ylikuumenivat, Bottas totesi C Moren tv-lähetykseen välitetyssä haastattelussa.

– Varikkopysähdys olisi ollut paras tsäänssi päästä Ricciardon edelle ja ehkä joillekin pisteille, mutta stoppi oli hidas.

Bottas ajoi kisan lopussa nopeimman kierroksen.

Hän teki kaksi ylimääräistä varikkopysähdystä ja sai tuoreilla kumeilla riistettyä bonuspisteen voittajalta Verstappenilta.

Suomalainen ei kuitenkaan saanut pistettä itselleen: siihen vaaditaan aina sijoitus kärkikymmenikössä.