Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_00c88e28d2d95b1d5080e44fd8b40997, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näin viranomaisten rajoitukset sulkevat taloyhtiöidenkin toiminnan – Uutisalue

Näin viranomaisten rajoitukset sulkevat taloyhtiöidenkin toiminnan

Hallitus ja aluehallintoviranomaiset ovat asettaneet uusia koronarajoituksia koko maahan. Osa niistä koskee myös taloyhtiöiden toimintaa.

Jos oman alueen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen kuntosalien sulkemisesta, tämä koskee myös taloyhtiöiden omia kuntosaleja. Ne on suljettava rajoitusten voimassaolon ajaksi, Kiinteistöliitto muistuttaa.

Aluehallintoviranomaisen päätös yleisten saunojen sulkemisesta ei koske asukkaiden omaan käyttöön varattuja saunavuoroja.

Sen sijaan taloyhtiöiden yleiset naisten tai miesten saunavuorot ovat rajoitusten piirissä, eli ne tulee jättää tauolle rajoitusten voimassaolon ajaksi.

Taloyhtiöiden pesutupia ei ole määrätty suljettavaksi, mutta käytössä täytyy ottaa huomioon yleiset turvallisuusnäkökohdat, kuten turvavälit.

Yhtiökokouksia voi edelleen järjestää, sillä ne eivät ole kokousrajoitusten piirissä. Kokoukset pitää järjestää tartuntatautilain mukaisesti terveysturvallisesti. Myös hallitus voi kokoontua näin toimimalla. Taloyhtiön erilaisia infotilaisuuksia ei sen sijaan pidä järjestää.

Koko Suomi on nyt leviämisaluetta, kun tiistaina myös Kainuun koronakoordinaatioryhmä tiedotti kriteereiden täyttyneen.

Source Link is.fi