Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cffdd6272ec81a58da32a1a97c37598b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Naisleijonatkin hävisi Ruotsille – Uutisalue

Naisleijonatkin hävisi Ruotsille

Lauantai oli Tre Kronorin päivä.

Suomi hävisi jääkiekon naisten EHT-turnauksessa emäntämaa Ruotsille Falunissa 3–4.

Suomen avausmaalin laukoi ensimmäisen erän viimeisellä sekunnilla ylivoimalla Eve Savander. Nelli Laitinen lisäsi toisen erän alussa johdon ylivoimalla 2–0:aan. Ruotsi nousi toisessa erässä 3–2-johtoon.

Kaikki kolme peliään voittanut Ruotsi johtaa turnausta. Kaksi kolmesta ottelustaan voittanut Suomi kohtaa turnauksen päätteeksi huomenna päiväpelissä Sveitsin.

Myös Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue hävisi lauantaina Ruotsille.