Banner Before Header

Näyttöpaikan Nuorissa Leijonissa saanut Brad Lambert lensi suihkuun – syynä tappelu

Kiekkolupaus Brad Lambertin näyttömahdollisuus Nuorten Leijonien joukkueessa jäi alle kahden erän mittaiseksi.

Lambert joutui seuraamaan Ruotsin turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua katsomosta, mutta pääsi sunnuntain Tshekki-otteluun ykkösketjuun Aatu Rädyn ja Roni Hirvosen rinnalle.

Ajassa 39.52 Lambert, 17, päätyi Tshekin maalin tuntumassa vaihtamaan iskuja Sebastian Malatin kanssa. Nujakassa suomalaiselta lyötiin kypärä päästä, jonka jälkeen tämä heitti vastustajansa painityyliin käsivarsiheitolla jään pintaan.

Molemmat pukarit saivat tappelusta 5+20 minuutin jäähyt ja heidän pelinsä päättyivät siihen. Tappeluhetkellä tilanne pelissä oli 1–1.

Suomen kovimpien kiekkolupausten joukkoon lukeutuvan Lambertin syksy on ollut vaikea. Hän ei ole saanut odotettuja tehoja irti seurajoukkueessaan JYPissä ja hän ehti jo pudota Nuorten Leijonien haastajaryhmän puolelle.

Lambert sai paikan Ruotsin turnaukseen vasta kun Joakim Kemell putosi rivistä loukkaantumisen takia.

Suomi voitti Tshekin lopulta 4–2. Juuso Mäenpää teki voittomaalin ajassa 56.06 ja Räty naulasi loppulukemat 19 sekuntia ennen pelin loppua.

Nuoret Leijonat voitti neljän maan turnauksessa myös isäntämaa Ruotsin, joka kaatui lauantaina 3–0. Perjantaina Suomi hävisi Venäjälle 3–6.

Source Link is.fi