Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5a330b82494b6e257ec0f7db348d0405, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
NHL-pelaaja sai kiekon ilkeästi kasvoihinsa – joukkuekaveri julkaisi karun kuvan: ”Peili ei ole hänen ystävänsä” – Uutisalue
Banner Before Header

Tampa Bay Lightningin NHL-hyökkääjä Anthony Cirelli sai kiekon kasvoihinsa ottelussa New York Islandersia vastaan tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

24-vuotiaan kanadalaisen kasvot menivät rujoon kuntoon myöhään kolmannessa erässä.

Cirellin joukkuekaveri Alex Killorn julkaisi Instagramin tarinoissaan kuvan Cirellistä. Kuvan näet alla.

– Kaveri on taistelija, Killorn kirjoitti.

Tampa Bayn valmentaja Jon Cooper kertoi NHL.comille ottelun jälkeen, että Cirelli oli kunnossa.

– Peili ei ole hänen ystävänsä tulevien päivien aikana, mutta luulen, että hän on ok, Cooper sanoi.

Cirellin ottelu oli värikäs. Hän teki pelin voittomaalin ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä hän tappeli Brock Nelsonia vastaan sen jälkeen, kun kaksi Islandersin pelaajaa oli taklannut Killornia. Cirellille napsahti tilanteesta yhteensä 17 rangaistusminuuttia.

Valmentaja Cooperilla riitti ylisanoja kolmosketjun työmyyrälleen.

– Hän pelasi noin yhdeksän minuuttia ja hän onnistui vaikuttamaan voimakkaasti peliin. Cirellin maali oli meille todella tärkeä. Ja sitten hän vielä puolusti joukkuekaveriaan, Cooper kehaisi.

Urheilutoimittaja Dan Lucasilla oli vinkki Lightningin faneille.

– Jos törmäätte tänä iltana Cirelliin, ostakaa hänelle juoma. Hän on sen ansainnut, Lucas twiittasi.

Tampa Bay voitti Islandersin maalein 4–1 kotikaukalossaan.