Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_15202c8235fc667bdfb6f5a439b8d930, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nordea perustaa palveluiden kehittämisyksikön Joensuuhun: luvassa töitä 30–50 henkilölle – Uutisalue

Nordea perustaa palveluiden kehittämisyksikön Joensuuhun: luvassa töitä 30–50 henkilölle

Pankkikonserni Nordea perustaa Joensuuhun uuden kehittämisyksikön,jossa keskitytään erityisesti Nordean verkko- ja mobiilipankin kehittämiseen.

Nordean tiedotteen mukaan yksikön on muutaman vuoden kuluessa tarkoitus työllistää 30–50 henkilöä. Rekrytoinnit ovat jo alkaneet.

Tällä hetkellä Nordealla on digitaalisten palveluiden kehittämisyksiköt Helsingissä ja Oulussa, ja ne työllistävät yhteensä reilut 250 henkilöä.

– Itä-Suomi on meille strateginen valinta – uskomme, että alueen korkeakoulujen avulla voimme kasvattaa myös tulevaisuuden it-osaajia. Alueella on vielä suhteellisesti vähemmän tarjolla korkeatasoisia it-alan työpaikkoja, ja uskomme että Nordean vahvalle brändille löytyy osaajien keskuudessa tilausta, Nordean digitaalisia palveluita kehittävän yksikön johtaja Teppo Jansson sanoo tiedotteessa.

Nordealla on tällä hetkellä Joensuussa pankin tehtävissä noin 50 henkilöä. Suomessa Nordea työllistää noin 6 400 työntekijää.

Source Link is.fi