Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c471a3be923f30f36e8618bea7324029, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nordean palveluissa katko lauantai-iltana – osa pankkikorteista ei toimi – Uutisalue

Nordean palveluissa katko lauantai-iltana – osa pankkikorteista ei toimi

Nordea neuvoo asiakkaitaan nostamaan käteistä lauantai-illaksi. Myös luottokorttia voi käyttää.

Nordean pankkikorttien debit-maksut sekä mobiili- ja verkkopankin tilisiirrot ja laskujen maksut eivät lauantai-iltana toimi osalla pankin asiakkaista. Käyttökatko johtuu pankin tilijärjestelmien uudistamisesta, Nordea tiedottaa.

Käyttökatko alkaa lauantaina 13. huhtikuuta klo 19 ja jatkuu yöllä klo 1 asti.

Nordea on tiedottanut katkoksesta paperikirjeellä sekä mobiili- ja verkkopankissa lähetetyillä viesteillä niille asiakkaille, joita se koskee.

Pankki neuvoo asiakkaita varautumaan nostamalla käteistä ennakkoon. Luottokortilla maksaminen toimii katkon aikana normaalisti. Laskujen maksu ja tilisiirrot kannattaa myös hoitaa ennen katkoa.

Nordea uudistaa järjestelmiään useammassa osassa, ja ensimmäinen vastaava katkos pankin palveluissa oli 9. maaliskuuta.

Lue lisää: Nordealla palvelu­katko lauantaina – näin voit varautua

Muutos on Nordean mukaan tili- eikä asiakaskohtainen, joten lauantai-iltana joillakin useamman tilin omistavalla asiakkaalla voi osa tileistä toimia normaalisti, kun taas toisilla tileillä palvelut ovat katkolla.

Korjaus 12.4.2024 klo15.30: Mobiili- ja verkkopankeissa ovat poissa käytöstä tilisiirrot ja laskujen maksu. Muut ominaisuudet toimivat.

Source Link is.fi