Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ec9c2aff63d02ee9bd00850c901dccb0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Norjan hiihto­tähti poseerasi ilman rihman kiertämää – tuli pian katuma­­päälle – Uutisalue

Norjan hiihto­tähti poseerasi ilman rihman kiertämää – tuli pian katuma­­päälle

Simen Hegstad Krüger repäisi ja katui tekoaan myöhemmin.

Norjan hiihtotähti Simen Hegstad Krügerin mono oli syönnillä perjantaina. Hän sivakoi miesten 15 kilometrin yhteislähdön (v) voittoon 9,8 sekunnin erolla maanmieheensä Harald Östberg Amundseniin.

Krüger, 30, tuuletti voittoaan sekä maalialueella että myöhemmin hotellihuoneessaan ja sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi kuvan, jossa seisoi cowboyhattu sukukalleuksiensa edessä. Muuten mies oli niin kuin luoja hänet tarkoitti, siis alasti.

Norjalaisen VG:n mukaan Krügerin huonetoveri Didrik Tönseth olisi ehdottanut alastonkuvan ottamista.

– Asun Tönsethin kanssa, ja hän saa aina silloin tällöin tällaisia ideoita. Hänen mielestään se oli ”hiton” hyvä idea, Krüger sanoi Expressenille.

Kun voittohuuma laantui, norjalainen tuli katumapäälle. Hän poisti kuvan sittemmin. Nyt Krüger selittää, miksi.

– Tajusin, että se on ehkä vähän liian rajua minulle. Päätimme sitten poistaa kuvan seuraavana aamuna. Se (kuva) oli hetken aikaa katseltavissa. Ihan hauskaa, mutta oli hyvä päätös poistaa se, Krürger selitti VG:lle.

Perjantain yhteislähtökilpailun voittajan suksi ei kulkenut samalla tavalla lauantain sprinteissä. Distanssimatkojen menestyksestä tunnettu Krüger ei päässyt sprintin karsinnasta jatkoon. Hän jäi sijalle 38, kun 30 parasta eteni erävaiheeseen.

Source Link is.fi