Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e7aada6b1ea787cb34d4022448ff522a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nuorten Leijonien lohkossa todellinen shokkitulos – Uutisalue

Nuorten Leijonien lohkossa todellinen shokkitulos

Lohkon asetelmat heittivät häränpyllyä.

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa Ruotsissa nähtiin lauantain myöhäisillassa melkoinen yllätys, kun aiemmat pelinsä yhteismaalierolla 0–20 hävinnyt Latvia peittosi alkulohkon päätöspelissään Saksan 6–2. Saksa voitti turnauksessa Suomen 4–3, ja ennen sunnuntaisia lohkon päätöspelejä Suomi, Latvia ja Saksa ovat tasapisteissä.

Tulos tarkoittaa sitä, että Saksa on pakko ottaa sunnuntaina pisteitä Kanadalta, tai se jää lohkon viimeiseksi ja joutuu karsimaan pääsarjapaikastaan.

Latvia jäi kisojen avauspelissään Ruotsin jalkoihin 0–6, musertui sitten Kanadalle 0–10 ja hävisi perjantaina Suomelle 0–4. Saksaa vastaan ilme oli kuitenkin tyystin toinen: Eriks Mateiko ja Rodzers Bukarts veivät joukkueen 2–0-johtoon ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana, ja 14. minuutilla Peteris Bulans teki 3–0-maalin.

Toisessa erässä Saksa nousi Samuel Schindlerin osumalla kahden maalin päähän, mutta latvialaishurmos ei hyytynyt. Rainers Darzins ja Sandis Vilmanis osuivat erän toisella puoliskolla, eikä Saksa saanut päätöserässä sen kummempaa kiriä enää aikaan. Vilmanis teki illan toisen osumansa, ja Saksalle hyvin laihaa lohtua toi vielä 2–6-maalilla Norwin Panocha.

Saksa kohtaa sunnuntaina Kanadan ja Suomi Ruotsin. Lohkossa viimeiseksi jäävä joutuu karsimaan pääsarjapaikastaan B-lohkossa viimeiseksi jääneen Norjan kanssa.

Source Link is.fi