Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_883ff1008f56d9879711e3a5624eea39, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Oppositiopoliitikko Navalnyin kunto on heikentynyt nopeasti venäläisvankilassa – Uutisalue

Oppositiopoliitikko Navalnyin kunto on heikentynyt nopeasti venäläisvankilassa

Tiedottajan mukaan Navalnyi kärsi viikonloppuna akuutista mahakivusta, johon hän ei ole saanut hoitoa.

Aleksei Navalnyi vankilassa.

Navalnyi oikeuden etäkuulemisessa 2. syyskuuta 2022. Kuva: Dmitry Serebryakov / AP

Venäläisen oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin kunto on heikentynyt nopeasti lyhyen ajan sisään hänen ollessaan eristysselissä venäläisessä vankilassa.

Navalnyin lehdistösihteeri Kira Jarmyš kertoi tiistaina Twitterissä (siirryt toiseen palveluun), että Navalnyi on laihtunut kahdeksan kiloa 15 päivän aikana. Hän sanoo Navalnyin kärsineen lauantain vastaisena yönä akuutista mahakivusta, johon tämä ei ole saanut hoitoa.

Tiedottajan mukaan ei ole poissuljettua, että Navalnyi olisi myrkytetty hänen vankilassa ollessaan, jotta hänen terveytensä heikkenisi hitaasti, mutta varmasti.

Jarmyš sanoo, että Navalnyi vapautettiin rangaistussellistä perjantaina, mutta hänet lähetettiin sinne takaisin 13. kerran maanantaina. Vankilan työntekijä on tiedottajan mukaan kertonut Navalnyille, että tätä vastaan valmistellaan provokaatiota.

Tiedottaja sanoo Navalnyin terveyden ja olosuhteiden heikkenevän päivä päivältä.

Source Link yle.fi