Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c312b20e3575fa7ada256fb4fb715395, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ott Tänak osoitti upeaa urheiluhenkeä – ylisti lämpimin sanoin Kalle Rovanperän Harri-isää – Uutisalue

Ott Tänak osoitti upeaa urheiluhenkeä – ylisti lämpimin sanoin Kalle Rovanperän Harri-isää

Virolainen rallin vuoden 2019 maailmanmestari Ott Tänak taipui tämän vuoden MM-taistossa rallivaltikan ottaneelle Kalle Rovanperälle. Uudessa-Seelannissa kolmanneksi jäänyt Tänak osoitti upeaa urheiluhenkeä urakkansa päätteeksi. Hän hävisi Rovanperälle lopulta 48,5 sekuntia.

– Tämä oli kaukana hyvästä viikonlopusta. Mutta katsoo tilannetta miten tahansa, niin Toyota ja Kalle ovat olleet hyvin vahvoja. He voittivat meidät reilusti ja selvästi. Siitä ei ole kahta sanaa, Tänak summasi kisan viimeisen erikoiskokeen jälkeen.

Tänakin haastattelun aikana Rovanperä ei ollut edes lähtenyt vielä viimeiselle pätkälle. Siten Tänak olisi voinut toivoa Rovanperälle esimerkiksi teknistä vikaa tai ulosajoa, mutta virolainen näytti rehdin luonteensa.

– Toivon, että Kalle onnistuu viimeisellä pätkällä, Tänak sanoi.

Rovanperä toden totta onnistui. Suomalaiselle olisi riittänyt mestaruuden varmistamiseksi neljäskin sija Power Stage -erikoiskokeelta, mutta Rovanperä kaasutti pohja-ajan 0,6 sekunnin erolla Tänakiin.

Tänak ehti lyhyessä haastattelussa onnitella myös Rovanperän Harri-isää. Harri Rovanperä ajoi MM-sarjassa vuosina 1993–2006 yhteensä 111 kilpailua.

– Haluan myös onnitella isä Harria. Hän on tehnyt isänä erinomaista työtä ja kasvattanut hienon lapsen. Hänen pitää olla ylpeä, Tänak sanoi virolaisen Postimees-lehden mukaan.

Myös Tänak on isä. Tänakilla, 34, ja hänen vaimollaan Janikalla on kaksi yhteistä lasta.

Harri Rovanperä sai poikansa Kallen halaukseen voiton ratkettua.

Source Link is.fi