Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f69630b408adb0fccfaf5e588b108341, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pauligin nyhtökauratehdas Järvenpäässä uudelle yhtiölle – Foodiq tuplaa tuotantotilansa – Uutisalue

Pauligin nyhtökauratehdas Järvenpäässä uudelle yhtiölle – Foodiq tuplaa tuotantotilansa

Kasvipohjaisia elintarvikkeita kehittävä Foodiq on ostanut nyhtökaurasta tunnetun Gold&Greenin laitteet ja jatkaa toimintaansa yhtiön tehtaassa Järvenpäässä, Foodiq kertoo tiedotteessaan.

Foodiqin mukaan uudet tilat kaksinkertaistavat sen toimitilat. Yhtiö keskittää Hyvinkään kasvipohjaisen meijerilinjansa ja Klaukkalan kuivatuotteiden tuotantolinjansa Järvenpäähän.

Foodoq kertoo myös palkkaavansa kymmeniä uusia työntekijöitä.

– Uusi tehdas on todella hieno ja moderni. Siirtyminen uusiin tiloihin on todella mahtava tasonnosto Foodiqille ja merkittävä uuden liiketoiminnan mahdollistaja. Saamme kaikki toiminnot saman katon alle ja pääsemme tuottamaan lisää innovatiivisia ratkaisuja, Foodiqin toimitusjohtaja Robert Savikko sanoo tiedotteessa.

Pauligin omistama Gold&Green Foods on aiemmin valmistanut tehtaalla kasvipohjaisia tuotteita. Maaliskuussa Paulig myi Gold&Green -tuotemerkin ja Gold&Green Foodsin aineettoman omaisuuden sekä tutkimus- ja kehitystoiminnan Valiolle. Sopimus ei koskenut muita Gold&Green Foodsin toimintoja eikä Järvenpään-tehdasta.

Nyt Foodiq ilmoittaa jatkavansa tehtaan kehittämistä ja laajentavansa sen tuotantokapasiteettia.

– Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin suuremmin muskelein sekä tarjoamaan kehitys- ja tuotantopalveluita myös uusille asiakkaille, Savikko sanoo.

Vuonna 2015 perustettu Foodiq tarjoaa kasvipohjaisten tuotteiden tuotekehitys- ja tuotantopalveluita yksityiselle ja julkiselle sektorille.

Source Link is.fi