Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4f436c840a90c78fbff9d2a82d210fa3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pelottava tilanne Superpesiksessä: pelaaja syöksyi rajusti kivikkoiseen jokeen – Uutisalue

Pelottava tilanne Superpesiksessä: pelaaja syöksyi rajusti kivikkoiseen jokeen

Vimpelin Veto ja Joensuun Maila avasivat Superpesiksen välierät runkosarjavoittaja Vimpelin kotikentällä.

Vimpeli oli selvästi pohjoiskarjalaisia edellä voitettuaan ottelun 2–0 (5–1, 7–0).

Ottelussa nähtiin myös vaarallinen tilanne, kun Joensuun koppari Justus Niemeläinen syöksyi Vimpelin Saarikenttää ympäröineeseen kivikkoiseen Savonjokeen kuperkeikalla otettuaan pallon kiinni.

Joen reunat ovat jyrkät, ja lämpimien ilmojen vuoksi vesi on matalalla, joten kivet voivat aiheuttaa pahojakin vammoja jokeen vauhdilla syöksyville pelaajille.

Kamppailu sai hyvin erikoisen alun, kun Joensuun kaksi ensimmäistä pelaajaa juonivat joukkueensa johtoon heti ensimmäisen jakson ensimmäisen aloittavalla sisävuorolla Vimpelin ulkokentän avustamana.

Joensuun Konsta Piironen vaihtoi ykköspesällä ollutta etenijää kakkoselle pompulla, mutta vimpeliläisten iso virhe maksoi juoksun.

Olli Heikkalan polttoheitto kohosi räikeästi yli kakkospesän ja ulos pesäpallokentältä, ja kenttä rullasi.

Vimpelin koppari Elmeri Anttilalta kysyttiin vuoronvaihdon yhteydessä, näkikö hän, mihin pallo osui, kun kauas lentänyt peliväline kimposi nopeasti takaisin kentän suuntaan.

Anttilalla oli ainakin vahva epäilys.

– Oisko se mun autoon osunut s*****a. Toivottavasti on vakuutukset kunnossa, Anttila vastasi.

Superkautta pelaavan nuorukaisen vastaus sai Ruudun pesäpalloasiantuntija Antti Tokkarin ja selostaja Anssi Ritarin repeämään nauruun.

– Elmerihän sen todennäköisesti on nähnyt! Ritari totesi.

Anttila oli ottelussa hurjassa vireessä lyöden kunnarin ja kaksi tavallista juoksua. Anttila pokkasi myös Vimpelin parhaan pelaajan tittelin itselleen jo kolmannessa ottelussa peräkkäin.

Source Link is.fi