Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_aa66d05d449c9604665b44df4ad8242b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Perttu Hyväriseltä hämmentävä keskeytys – valmentaja paljasti syyn Viaplayllä – Uutisalue

Perttu Hyväriseltä hämmentävä keskeytys – valmentaja paljasti syyn Viaplayllä

IS seurasi Canmoren maailmancupin sunnuntain kilpailuja tässä artikkelissa.

Perttu Hyvärisen kisa päättyi keskeytykseen. Arkistokuva. Kuva: Terje Pedersen / Lehtikuva

| Päivitetty

Hiihdon maailmancup jatkui sunnuntai-iltana Suomen aikaa Kanadan Canmoressa, kun korkeassa ilmastossa sivakoitiin 20 kilometrin (p) yhteislähtökilpailut.

Naisten kilpailusta muodostui todellinen trilleri, kun voittaja selvisi vasta loppukirikamppailussa. Kerttu Niskanen ja Frida Karlsson karkasivat noin kilometri ennen maalia ja mittelivät voitosta loppusuoralla. Ruotsalaisen kiri oli väkevämpi, ja näin ollen Karlsson ylitti maaliviivan ensimmäisenä.

Suomalaisnaisten päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut. Niskanen kakkossijan takana Johanna Matintalo räväytti seitsemänneksi ja Anne Kyllönen 15:nneksi.

Miesten kilpailu noudatti samaa kaavaa. Pål Golberg ja Johannes Hösflot Kläbo työnsivät voitosta loppusuoralla, ja lopulta ensimmäisenä maaliin venytti Golberg. Norja otti miehissä neloisvoiton.

Paras suomalainen oli 18:nneksi lykkinyt Lauri Vuorinen. Perttu Hyvärinen keskeytti kilpailun.

Pienen vuoristokaupungin isännöimä kisatapahtuma lähestyy loppuaan. Canmoressa kisataan vielä tiistaina perinteisen sprintit, joiden jälkeen hiihdon maailmancupin kiertue siirtyy Minneapoliin.

Seuranta alla.

Source Link is.fi