Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d2409b8923c37e8763a492f90e345914, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pihlajalinnan kannattavuus heikkeni – liikevaihto paisui – Uutisalue

Pihlajalinnan kannattavuus heikkeni – liikevaihto paisui

Terveysalan yrityksen Pihlajalinnan oikaistu liikevoitto ennen aineettomien hyödykkeiden poistoja ja arvonalentumisia putosi huhti–kesäkuussa 7,3 miljoonaan euroon vuoden takaisesta 8,9 miljoonasta eurosta.

Liikevaihto sen sijaan paisui 22 prosenttia 174 miljoonaan euroon.

–  Liiketoimintamme on viime aikoina kasvanut voimakkaasti, ja kysynnän vahvistuminen on toiminut merkittävänä ajurina palvelutarjoaman kasvattamiselle. Palvelutarjoaman vahvistamisella olemme myös valmistautuneet tulevan sote-uudistuksen tuomiin muutoksiin, kertoo toimitusjohtaja Joni Aaltonen tiedotteessa.

Hänen mukaansa leikkaustoiminnan volyymit ja kannattavuus kehittyivät kuluneella vuosineljänneksellä odotuksia paremmin. Sitä vastoin lääkäriasema- ja työterveyspalveluiden kannattavuus heikkeni muun muassa koronapalveluiden vähentymisen vuoksi.

Source Link is.fi