Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6f758b092c50d4f7e78a5c048b8bea72, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Presidentti Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trump on kuollut – Uutisalue

Presidentti Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trump on kuollut

Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin ensimmäinen vaimo, muotisuunnittelijana ja mallina työskennellyt Ivana Trump on kuollut. Hän oli kuollessaan 73-vuotias. Kuolinsyystä ei ole tietoa. Trump löydettiin asunnostaan Manhattanilta portaiden vierestä elottomana. Kuolinsyytutkija selvittää kuolinsyytä.

Tsekkiläissyntyinen Ivana Trump oli Donald Trumpin ensimmäinen vaimo, naimisiin pariskunta meni vuonna 1977. Heillä on kolme yhteistä lasta: Donald Jr., Ivanka ja Eric Trump. Pari erosi vuonna 1992. Ennen eroa pariskunta myös työskenteli yhdessä, Ivana Trump oli muun muassa mukana suunnittelemassa kuuluisaa Trump Toweria.

Donald Trumpista eroamisen jälkeen entinen alppihiihtäjä ja malli loi menestyksekästä bisnesnaisena. Hänellä oli muun muassa oma tuoksumerkki ja vaatemallisto. Hän oli myös menestynyt kirjailija.

”Lepää rauhassa Ivana”

– Olen hyvin surullinen ilmoittaessani, että Ivana Trump menehtyi kotonaan New Yorkissa, Donald Trump kirjoitti omalla Truth Social -tilillään.

– Hän oli mahtava, kaunis ja uskomaton nainen, joka vietti upeaa ja inspiroivaa elämää. Hänen ylpeytensä aiheet olivat lapsemme Donald Jr., Ivanka ja Eric, Trump jatkaa.

– Lepää rauhassa Ivana, Trump päättää päivityksensä.

Source Link yle.fi