Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4f436c840a90c78fbff9d2a82d210fa3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Puolustus­ministeri Hultqvist: Ruotsi­demokraatit on turvallisuus­riski – Uutisalue

Puolustus­ministeri Hultqvist: Ruotsi­demokraatit on turvallisuus­riski

Ruotsin puolustusministerin Peter Hultqvistin mukaan ei ole epäilystäkään siitä, että ruotsidemokraateilla on yhteyksiä Venäjään. Tämän vuoksi puolue voi olla Ruotsille turvallisuus- ja ulkopoliittinen riski eikä ruotsidemokraatteihin voi luottaa, sosiaalidemokraattien Hultqvist sanoi puolueensa lehdistötilaisuudessa.

Ruotsidemokraattien puheenjohtajan Jimmie Åkessonin mukaan sosiaalidemokraattien toimintatapa sopii diktatuuriin. Hänen mukaansa on vaikea edes uskoa, että hallituspuolue pitää erityisen lehdistötilaisuuden ”informoidakseen” oppositiosta.

Ruotsissa pidetään vaalit reilun viikon kuluttua. Mielipidekyselyiden perusteella ruotsidemokraatit on nousemassa valtiopäivien toiseksi suurimmaksi puolueeksi.

Source Link is.fi