Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3c83dd29e6a545d16407d3f1b24c947e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Putinin puhe aloitti vyöryn: Lukuisia lentoja myyty loppuun Venäjällä – Uutisalue

Putinin puhe aloitti vyöryn: Lukuisia lentoja myyty loppuun Venäjällä

Lukuisia yhdensuuntaisia lentoja Venäjältä on myyty nopeasti loppuun sen jälkeen, kun presidentti Vladimir Putin määräsi keskiviikkoaamuna maahan osittaisen liikekannallepanon, uutistoimisto Reuters kertoo.

Reutersin mukaan Google Trendsin tiedot näyttävät piikin hauissa Aviasalesissa, joka on Venäjän suosituin sivusto lentojen ostamiseen. Muun muassa suorat lennot Moskovasta Istanbuliin ja Jerevaniin on myyty jo loppuun.

Keskiviikkona myös venäläinen verkkolehti Lenta.ru kertoi Twitter-tilillään, miten lennot Armeniaan, Turkkiin ja Georgiaan on myyty loppuun.

– Kaikki suorien lentojen liput Istanbuliin ja Jerevaniin myytiin loppuun minuuteissa Putinin julistuksen jälkeen, Lenta kirjoittaa.

Venäläiset voivat matkustaa edellä mainittuihin maihin ilman viisumia.

Venäjä julisti keskiviikkona maahan osittaisen liikekannallepanon. Venäjän pyrkimyksenä on koota 300 000 reserviläistä vahvistamaan maan sotatoimia Ukrainassa.

Suomalaisasiantuntijat arvioivat, ettei Venäjä tule kääntämään sodan suuntaa uusillan toimillaan.

Source Link is.fi