Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_be5f8f147d55e4465ff384b26b38b4bc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
”Pysykää poissa” – Amsterdam aloitti mainoskampanjan, jonka viesti on tyly – Uutisalue

”Pysykää poissa” – Amsterdam aloitti mainoskampanjan, jonka viesti on tyly

Amsterdam on kyllästynyt häirikköturisteihin ja etenkin huonosti käyttäytyviin brittimiehiin. Toimittaja Sara Salmi näyttää, millaisella videokampanjalla turistien törttöilyyn pyritään puuttumaan.

Hollannissa Amsterdamin kaupunki aloitti mainoskampanjan, jonka viesti on ytimekäs: pysykää poissa.

Käsky on kohdistettu huonosti käyttäytyville turisteille, jotka saapuvat kaupunkiin käyttämään liikaa alkoholia ja huumeita. Kampanjan pääkohderyhmä on 18–35-vuotiaat brittimiehet, Amsterdamin kaupunki kertoo (siirryt toiseen palveluun).

Katso videolta, mistä on kyse ja miltä Amsterdamin tyly kampanja näyttää.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Amsterdam pyrkii puuttumaan turistien huonoon käyttäytymiseen kaupungissa. BBC (siirryt toiseen palveluun) kertoi helmikuussa, että Amsterdam kieltää kannabiksen myynnin kuuluisalla punaisten lyhtyjen alueella toukokuun puolivälistä alkaen. Myös baarien, ravintoloiden ja seksityöläisten työpisteiden aukioloaikoihin tulee uusia rajoituksia.

Voit keskustella aiheesta 12. huhtikuuta 2023 kello 23.00 asti.

Source Link yle.fi