Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7b4b63eeb0f670be31bb8438156b23e4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Qatarin MM-kisoissa myydään alkoholia, mutta ei otteluiden aikana – tällaiset ovat säännöt – Uutisalue

Qatarin MM-kisoissa myydään alkoholia, mutta ei otteluiden aikana – tällaiset ovat säännöt

Jalkapallon MM-kisat marras-joulukuussa järjestävä Qatar sallii alkoholia sisältävän oluen myynnin faneille ottelutapahtumien yhteydessä.

Myynti on sallittua stadionien yhteydessä vain pääsylipun lunastaneille henkilöille, mutta katsomoon alkoholia sisältävää olutta ei saa viedä, uutistoimisto Reuters kertoo lähteeseensä nojaten.

Oluenmyynti saa alkaa kolme tuntia ennen ottelua ja se jatkuu tunti ottelun päättymisen jälkeen. Alkoholia ei kuitenkaan ole ostettavissa itse otteluiden aikana. Silloin fanit voivat poistaa janoaan alkoholittomalla oluella tai muilla virvokkeilla.

Pääkaupunki Dohan keskustassa sijaitsevalla virallisella fanialueella myydään alkoholia päivittäin kello 18.30–01.00, kun aiemmissa kisoissa olutta sai myydä läpi päivän. Juomien hintoja ei ole vielä päätetty.

Muslimimaa Qatarissa on erittäin tiukka alkoholipolitiikka. Alkoholin vieminen maahan on täysin kielletty, ja sitä myydään maassa vain harvoissa paikoissa.

Alkoholin nauttiminen julkisilla paikoilla on Qatarissa kielletty.

Painetta oluenmyynnin sallimiselle on aiheuttanut muun muassa se, että Budweiser on yksi MM-kisojen pääsponsoreista.

MM-kisaotteluiden alkamisajat Qatarin kisoissa ovat 12, 15, 18 ja 21. Maassa on sama aika kuin Suomessa.

Avausotteluna pelataan Qatar–Ecuador 20. marraskuuta.

Finaali on ohjelmassa 18. joulukuuta.

Source Link is.fi