Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e189b96c904711cfb5830bf756dc1f4a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Rallin maailmanmestari joutui vakavaan auto-onnettomuuteen Italiassa – kiidätettiin helikopterilla sairaalaan – Uutisalue

Rallin maailmanmestari joutui vakavaan auto-onnettomuuteen Italiassa – kiidätettiin helikopterilla sairaalaan

Rallin kaksinkertainen maailmanmestari, kakkoskuljettajana menestynyt Tiziano Siviero joutui vakavaan tieliikenneonnettomuuteen keskiviikkona Elban saarella Italiassa, uutisoi Gazzetta dello Sport.

Sivieron, 64, tila on italialaislehden mukaan vakava. Italialainen Siviero kiidätettiin onnettomuuspaikalta helikopterilla Cisanellon sairaalaan Pisaan. Hänelle tehtiin sairaalassa kuusi tuntia kestänyt hätäleikkaus, kertoo Motorsport.

Gazzetta dello Sportin mukaan Siviero oli liikkeellä skootterilla, kun holtittomasti ajanut auto osui häneen. Sivieron kerrotaan lentäneen osuman voimasta lähes kymmenen metriä ennen kuin osui asfalttiin.

Italialaislehti Giornale di Vicenza kertoi perjantaina, että Sivieron leikkaus onnistui, eikä hän ole enää välittömässä hengenvaarassa.

Siviero voitti rallin maailmanmestaruuden Massimo ”Miki” Biasonin kanssa Lancialla vuosina 1988 ja 1989. Osakilpailuvoittoja heillä on 16.

Siviero on tuttu useille suomalaisille rallisuuruuksille. Hän ja Biasion ajoivat 1980- ja 1990-luvuilla Markku Alénin, Ilkka Kivimäen, Juha Kankkusen, Juha Piirosen ja Henri Toivosen tallikavereina Lancialla.

Lue lisää: Kuvat: Juha Kankkusen yksityismuseossa on Henri Toivosen kuolemaan liittyvä B-ryhmän superauto – apua pyydettiin radioviestillä

Siviero ja Biasion kilpailivat MM-sarjassa myös Fordin ajokeilla.

Sivierolla on vaimonsa kanssa kaksi lasta.

Source Link is.fi