Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_926183aed9d639dfa95864c1003939e6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ranskan hallitukselta erikoinen toive pariisilaisille – Uutisalue

Ranskan hallitukselta erikoinen toive pariisilaisille

Erikoiselta kuulostavan toiveen taustalla on kisojen turvallisuus.

Ranskan hallitus vetoaa pariisilaisiin, jotta he pyrkisivät välttämään pakettien tilaamista ensi kesänä järjestettävien kesäolympialaisten ja paralympialaisten aikana. Erikoiselta kuulostavan toiveen taustalla on kisojen turvallisuus.

Hallitus esitti toiveensa uudella nettisivustolla, jossa se ohjeistaa pariisilaisia valmistautumaan kisaviikkoihin.

Hallituksen tuorein esitys osoittaa, miten perusteellisesti olympialaiset vaikuttavat Pariisin arkeen, kun tavoitteena on järjestää kesäolympialaiset äärimmäisen turvallisesti.

– Pyydämme mahdollisuuksien mukaan tekemään pakettitilaukset etukäteen niin, että ne toimitetaan ennen heinäkuun 24:ttä päivää, syyskuun kahdeksannen päivän jälkeen tai olympialaisten ja paralympialaisten välisenä aikana 12.–27. elokuuta, liikenneministeriö esittää.

Välttämättömät kisojen aikaiset pakettilähetykset pitäisi pyrkiä ajoittamaan vähä­liikenteisiin aikoihin ja päiviin. Ne olisi parasta noutaa pyöräillen tai kävellen turva-alueiden ulkopuolella olevista noutopisteistä.

Posti ymmärtää järjestäjiä

Liikenneministeriö luonnehti tiedotusvälineille esitystään ”tiedotus- ja rohkaisuviestiksi”. Ministeriö korosti, että se halusi esittää pakettirajoituksensa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

– Pyrimme edelleen siihen, että pariisilaisten elämä voisi jatkua mahdollisimman normaalilla tavalla tapahtumien aikana, ministeriö vakuutti.

Ranskan postilaitos kertoi ymmärtävänsä järjestäjien tarpeen varmistaa kisojen turvallisuus.

Olympialaiset järjestetään 26. heinäkuuta–11. elokuuta ja paralympialaiset 28. elokuuta–8. syyskuuta.

Source Link is.fi