Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c8d050d9280e456359fc3745bdabd40a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Remi Lindholm poseerasi paidattomana – seuraajat hullaantuivat: ”Seksihelteet siellä alkaneet?” – Uutisalue

Remi Lindholm poseerasi paidattomana – seuraajat hullaantuivat: ”Seksihelteet siellä alkaneet?”

Suomen maajoukkueeseen kuuluva hiihtäjä Remi Lindholm on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa nauttii sekä treenistä että Suomen lämpöisestä kesästä.

Lindholm ei taittanut rullasuksilla matkaa yksin, vaan hänen seuranaan oli toinen hiihtäjä, Ville-Petteri Peittola.

Hiihtoässän kuva herätti kysymyksen eräässä hiihtokannattajassa.

– Joko ne on seksihelteet siellä alkaneet? utelu kuului.

24-vuotias hiihtäjä on tehnyt kovasti töitä tulevaa hiihtokautta varten. Toukokuun puolivälissä hurjista harjoitusmääristä ja takatukastaan tunnettu urheilija julkaisi Instagramin tarinoissaan materiaalia, joka kertoi miehen rehkineen kunnolla. Lindholm oli kello 14.50 mennessä rullahiihtänyt yli 122 kilometriä.

Lue lisää: Remi Lindholm iskee jälleen – näin hurjat lukemat tallentuivat kelloon lenkin jälkeen

Lindholm edusti Suomen hiihtomaajoukkuetta Pekingin olympialaisissa alkuvuodesta. Lindholm nousi olympialaisten aikaan otsikoihin, kun hän kertoi peniksensä jäätyneen kilpailujen päätösmatkalla. ”Kuninkuusmatka” typistettiin 50:stä kilometristä 28,4 kilometriin 15 pakkasasteen ja jäätävän viiman vuoksi.

Kuvan perusteella Pekingin kylmät olosuhteet ovat enää muisto vain.

Source Link is.fi