Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4b1a0d55c3d02f3dc452b688995c92f9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ruotsin hiihtotähti suututti kaikki – selittää nyt käytöstään – Uutisalue

Ruotsin hiihtotähti suututti kaikki – selittää nyt käytöstään

Viime helmi- ja maaliskuun vaihteessa käydyt hiihdon MM-kisat Oberstdorfissa sujuivat ruotsalaistähti Linn Svahnilta hyvin synkästi.

Maailmancupissa sprinttimatkoja hallinneen Svahnin odotettiin dominoivan myös MM-Oberstdorfin sprinttikisoja, mutta toisin kävi. 21-vuotias huippulupaus romahti henkilökohtaisessa sprinttikisassa ja jäi välieriin.

Sen lisäksi Svahn ei lopulta sensaatiomaisesti edes yltänyt Ruotsin parisprinttijoukkueeseen, vaan matkan MM-kultaa juhlivat Jonna Sundling ja Maja Dahlqvist.

Rajusti pettynyt Svahn päätyi MM-kisoissa pitämään lähes täydellistä mediaboikottia. Hän ei kommentoinut odotuksiin nähden rajusti alakanttiin sujuneita suorituksiaan kuin vain parin sanan kommentilla SVT:lle sprintin jälkeen.

Tämän jälkeen kommentteja ei herunut. SVT:n tv-haastattelun jälkeen Svahn porhalsi muun median edestä sanaakaan sanomatta. Hänen käytöksensä herätti paljon negatiivista huomiota.

Lue lisää: Rajusti pettynyt ruotsalaistähti on pitänyt mykkäkoulua MM-kisoissa – valmentaja paljasti nyt totuuden kohutusta päätöksestä

Ruotsin hiihtomaajoukkueen kauteen 2020–2021 keskittyvä Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n dokumenttisarja Bäst när det gäller valottaa viimeisessä jaksossaan MM-Oberstdorfin tapahtumia ja Linn Svahnin tuntemuksia.

– Ihmiset saattavat olla vihaisia siitä, etten saapunut yhteenkään haastatteluun. Se, etten halua jakaa ajatuksiani saattaa olla tyhmää ja itsekästä, mutta samanaikaisesti se on periaate, josta haluan pitää kiinni, Svahn toteaa dokumentin sisällöstä kertoneen Aftonbladetin mukaan.

– Olen sitä mieltä, että minun on kuuluttava itselleni, ei kenellekään muulle, Svahn jatkaa.

Myöhemmin kävi ilmi, että Svahnin alavireistä vauhtia selitti osaltaan ennen MM-kisoja tullut olkapäävamma. Dokumentissa käy ilmi, ettei Svahn halunnut selitellä huonoa virettään vammalla. Hänen mielestään kaikkien ei tarvinnut tietää siitä.

– En halua valehdella. Olin MM-kisojen aikana edelleen kuntosalilla ja kuntoutuksessa, Svahn paljasti dokumentissa.

Olkapäävamma on yhä varjostanut alkavaa olympiakautta Svahnin, 21, osalta. Ulricehamnin maailmancupin sprintissä viime helmikuussa tapahtuneessa kaatumisessa syntynyt vamma vaati leikkaushoitoa.

Svahnin olkapää leikattiin syyskuussa, ja hän joutui sen vuoksi muun muassa jäämään pois Ruotsin maajoukkueen syyskuiselta harjoitusleiriltä.

Source Link is.fi