Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7d4221101521f9843e3653d25208b093, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ruotsin jalkapallomaajoukkue kyntää syvällä – Uutisalue

Ruotsin jalkapallomaajoukkue kyntää syvällä

Belgrad

Ruotsi on tiistaina pakkovoiton edessä Sloveniasta, jotta sinikeltaiset voisivat välttää fiaskon jalkapallon miesten Kansojen liigassa.

Ruotsi juuttui B-liigan neloslohkon jumboksi saatuaan myöhään lauantaina oppitunnin Serbialta. Tappio Slovenialle tietäisi putoamista C-tasolle.

Serbian 4–1-voitossa oppimestarina oli Aleksandar Mitrovic hattutempullaan. Mitrovicin maalivire oli suoraa jatkoa hänen esityksilleen Englannin Valioliigan nousijajoukkueessa Fulhamissa. Serbihyökkääjä on kuudella maalillaan Valioliigan maalitilastossa jaetulla kakkospaikalla Harry Kanen kanssa. Edellä on vain 11 maalia tehnyt Manchester Cityn norjalaistähti Erling Braut Haaland.

Päävalmentaja Janne Anderssonin luotsaamalle Ruotsille tappio oli neljäs peräkkäinen. Joukkue on luisunut kauas eurooppalaisesta kärkitasosta. Ensi vuoden EM-karsintojen arvonnoissa Ruotsi on putoamassa kolmoskoriin. EM-karsintalohkot arvotaan Frankfurtissa 9. lokakuuta.

Source Link is.fi