Banner Before Header

Ruotsin tähtihiihtäjän olympiapaikka uhattuna – Charlotte Kalla kommentoi tilannetta suorasukaisesti

Kahden edellisen kauden aikana koronaviruksesta, selkä- ja vatsavaivoista kärsinyt maastohiihtäjä Charlotte Kalla ei voi olla varma olympiapaikasta Pekingiin. Kolme olympiakultaa ja kuusi olympiahopeaa voittanut Kalla, 34, antaa Tour de Skillä edelleen näyttöjä Ruotsin maajoukkuejohdolle.

– Voitte keskustella siitä (maajoukkueen päävalmentaja Anders) Byströmin ja olympiakomitean kanssa, Kalla kommentoi olympiavalintoja suorasukaisesti Aftonbladetille.

Maanantaina naisten kymmenen kilometrin perinteisen hiihtotavan yhteislähtökilpailussa Kalla sijoittui 15:nneksi. Hän jäi kisan voittaneesta Venäjän Natalia Neprajajevasta minuutin ja 12 sekuntia. 15. sija on Kallan kauden paras.

Kallan valmentaja Magnus Ingesson näkee, että Kallan iskukyky on kohdallaan ennen Tourin päättävää Val di Fiemmen loppunousua.

– Ennen kilpailutaukoa hän oli aina hyvä alussa, mutta hyytyi loppua kohden. Sellaisesta ei ole nyt viitteitä, Ingesson kertoi Aftonladetille.

Tour de Skin päätöskilpailu tiistaina Italian Val di Fiemmessä on Kallalle tärkeä näyttöpaikka. Kalla sanoo olevansa hyvässä kunnossa.

– Lataan kaiken Alpe Cermisin nousuun. Sitten se on muiden käsissä, kuka valitaan olympialaisiin. Totta kai haluaisin lähteä kisoihin, Kalla sanoi.

Source Link is.fi