Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e5745204e5b376be1a7784c34445e219, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sää lämpenee, pian jopa 20 astetta | Verkkouutiset – Uutisalue

Sää lämpenee, pian jopa 20 astetta | Verkkouutiset

Aurinkoinen kevätsää jatkuu laajalti, uutisoi Foreca. Huhtikuu on tähän asti ollut vähäsateinen ja aurinkoinen.

– Sää jatkuu seuraavan seitsemän päivän ajan poutaisena suurimmassa osassa maata, ainoastaan Lapissa tulee tämän hetken ennusteen mukaan paikallisia sateita, jotka painottuvat Pohjois-Lappiin. Ensi viikon lopulla sateita saattaa tulla muuallakin Suomessa, mutta ennuste sinne asti on vielä hyvin epävarma, sanoo Forecan meteorologi Joanna Rinne.

Viikonlopun sää on poutainen ja aurinkoinen, mutta kaakosta voi lauantaina ilmestyä pientä pilvisyyttä itäiselle etelärannikolle. Sunnuntaina pilvirintama liikkuu maan pohjoisosan yli kohti itärajaa. Kaikkialla maassa nautitaan keväisistä plusasteista ja etelässä lämpötila voi kohota jopa 11 asteen tuntumaan. Öisin lämpötila tippuu vielä pakkasen puolelle koko maassa.

Tulevalla viikolla sää voi lämmetä jopa lähemmäs 20 astetta, ja maan etelä- ja keskiosiin ennustetaan alkuviikoksi laajalti 8–15 asteen lämpötiloja. Lapissa lukemat vaihtelevat 5–10 asteen välillä.