Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b3de1b13ecd351bf94fead40407d2acf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Saksalaistähden outo tempaus sai Lassi Etelätalon repeämään – ”Sanottiin sille, että mikä idiootti” – Uutisalue

Saksalaistähden outo tempaus sai Lassi Etelätalon repeämään – ”Sanottiin sille, että mikä idiootti”

München

Saksan keihästähti Julian Weber hämmensi suomalaisia kilpailukumppaneitaan heittämällä karsinnassa viimeisen kolmannen heittonsa, vaikka finaalipaikka oli jo varma.

Rutiinisuorituksella finaaliin Weberin tapaan paiskannutta Suomen Lassi Etelätaloa Weberin omituisesti yliastutuksi koikkelehtima heitto pisti naurattamaan.

– Kyllä me naureskeltiin. Sanottiin sille, että mikä idiootti lähtee vielä heittämään. Mutta ei se kuunnellut meitä vaan halusi tehdä jotain omia tanssiliikkeitään. En tiedä mikä oli, Etelätalo hekotteli.

Weber kertoi tovereilleen halunneensa päättää keihäskarsinnan onnistuneeseen suoritukseen.

– Hän halusi saada paremman fiiliksen, kun toka heitto meni vähän läskiksi. Jotakin tällaista. En tiedä kyllä, miksi hän heitti edes sen toisen. Olisi jättänyt vain ekaan.

– Saksalaiset monesti heittävät liikaa, niin sanotusti. Verryttelyssä ja ehkä kentälläkin.

Etelätalo heitti karsinnassa tuloksen 79,29 ja oli karsinnan kolmas. Kultamitalia sunnuntaina havitteleva Weber ylsi toiseksi tuloksella 80,99.

Source Link is.fi