Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_951a6eed86254df55bddfd1bee2070aa, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sanna Marinin puhe ihmetyttää – ”tekee oikeistosta viholliskuvaa” | Verkkouutiset – Uutisalue

Sanna Marinin puhe ihmetyttää – ”tekee oikeistosta viholliskuvaa” | Verkkouutiset

Kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen ihmettelee pääministeri Sanna Marinin (sd.) esittämiä näkemyksiä SDP:n vaalikampanjan avauksessa. Hänen mukaansa lehtitietojen valossa näyttää siltä, että samalla rakennettiin vahvaa vastakkainasettelua.

– Se on tuttua. Pääministeri ei ole yrittänytkään yhdistää kansaa, vaan tekee oikeistosta viholliskuvaa, Grahn-Laasonen toteaa yhteisöpalvelu Twitterissä.

Marin ei esimerkiksi Helsingin Sanomien mukaan säästellyt piikkejä kilpailevien puolueiden suuntaan. Hänen mukaansa esimerkiksi leikkaukset ovat oikeiston karvas toimimaton lääke. Vaaleissa olisi Marinin mukaan tarjolla kaksi vaihtoehtoa: oikeistovaihtoehto, joka tarjoaa ”kurjistamista ja leikkauksia” ja sosiaalidemokraatien vaihtoehto, joka tarjoaa ”kasvua ja toivoa”.

SDP:n esittämät talouspoliittiset linjaukset ovat herättäneet kysymyksiä niiden julkisen talouden tasapainottamisen keinojen puutteesta ja tavoitteiden riittävyydestä.

– Polarisaatio on vaarallinen tie, Grahn-Laasonen muistuttaa.