Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a7559db833254580e8c4e64633861a2d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sebastian Vettelistä raju väite sisäpiiristä – talli tiedotti ihan toista – Uutisalue

Sebastian Vettelistä raju väite sisäpiiristä – talli tiedotti ihan toista

F1-talli Aston Martinin alkukausi autourheilun kuninkuusluokassa on ollut nihkeä. Entinen Force India -tallin pomo Colin Kolles on arvioinut Aston Martinin alakuloa. Kollesin näkemyksistä kertoo muun muassa formula1news.co -sivusto.

Kollesin, 54, mukaan Aston Martinin F1-tallin suuromistaja Lawrence Stroll, 62, on puuttunut liikaa urheiluprojektin kulkuun. Kollesin mielestä tämä on vaikuttanut tallin suorituskykyyn negatiivisesti.

Kolles jopa väitti, että Aston Martinin tähtikuljettaja, nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel olisi todennäköisesti menettämässä mielenkiintoaan tallin autolla kilpailemiseen. Saksalaistähti Vettel, 34, on ollut kauden kaksi ensimmäistä F1-osakilpailua sivussa koronatartunnan takia.

Torstaina Aston Martin vahvisti, että Vettel palaa ajamaan F1:n seuraavassa GP:ssä Australiassa ensi viikolla.

Kolles sanoi ennen tallin tiedonantoa uskovansa, ettei Vettelillä olisi edes haluja palata Aston Martinin F1-ajokin rattiin.

– Uskon, ettei hän halua ajaa lainkaan. Hän ei vain halua tehdä sitä itselleen. Tämä on rohkea väite, mutta olen varma, että hän pohtii paljon tätä, Kolles sanoi keskustelussa Sport1:llä.

Kolles huomauti samassa yhteydessä, että Vettel on jo ansainnut paljon rahaa urallaan ja on perheellinen mies.

Aston Martinin toinen kuljettaja on Lawrence Strollin poika, 23-vuotias kanadalainen Lance Stroll. Vetteliä on kauden aiemmissa kilpailuissa tuurannut 34-vuotias saksalainen Nico Hülkenberg.

Aston Martinilla ei ole ainuttakaan MM-pistettä kuluvalta kaudelta.

Source Link is.fi