Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_77be7738d882a5708b04f2e411d4bc16, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Serena Williams puhkesi kyyneliin – ”Tämä on ollut uskomaton matka” – Uutisalue

Serena Williams puhkesi kyyneliin – ”Tämä on ollut uskomaton matka”

Tennistähti Serena Williamsin taival Yhdysvaltain avoimissa – ja todennäköisesti koko huippu-ura – päättyi lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

40-vuotias pelaaja hävisi Australian Ajla Tomljanovicille kolmannen kierroksen ottelun erin 5–7, 7–6 (7–4), 1–6.

Williams kertoi aikaisemmin lopettavansa huippu-uransa tämän turnauksen jälkeen. Hän sanoi ottelun jälkeen tunteikkaassa haastattelussa, että tuskin arvioi päätöstään uudelleen.

– En usko, mutta ei sitä koskaan tiedä, Williams sanoi arvoituksellisesti.

– Haluan kiittää kaikkia täällä, ja niitä, jotka ovat olleet rinnallani vuosia, vuosikymmeniä. Kaikki lähti vanhemmistani. Olen kiitollinen heille, Williams sanoi turnausjärjestäjien haastattelussa.

Hän kiitti vuolaasti myös siskoaan Venus Williamsia, joka menestyi omalla urallaan, vaikka jäi usein siskonsa varjoon.

– En olisi Serena, jos ei olisi Venusta. Kiitos, Venus. Hänen ansiostaan Serena on olemassa. Tämä on ollut uskomaton matka.

Serena Williams kiitti yleisöä tappionsa jälkeen.

Tähti on poistumassa.

New Yorkissa 24 000-päisen yleisön joukossa oli suuri joukko julkisuuden suuria nimiä eri aloilta, ja pelaaja sai myös valtavasti ylistystä sosiaalisessa mediassa.

Uskomattomasta työstä ja menestyksestä onnittelivat muiden muassa entinen tennistähti Billie Jean King, Yhdysvaltain entisen presidentin Barack Obaman puoliso Michelle Obama, Microsoftin perustaja Bill Gates, golfin legenda Tiger Woods, tv-tähti Oprah Winfrey, näyttelijä Samuel L. Jackson,

Dictionary.comin twiitti kertoi paljon pelaajan saavutuksista:

– Toivottavasti kukaan ei pahastu, jos päivitämme kuvauksen sanasta ”legenda” yksinkertaisesti: ”Serena”.

Serena Williams on voittanut Grand Slam -turnauksissa yhteensä 23 mestaruutta kaksinpelissä.

Näistä ensimmäinen nähtiin Yhdysvalloissa 1999 ja viimeinen Australiassa 2017.

Source Link is.fi