Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3ef15ffd063542c8d3da0e800589ef77, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Skandaaleissa ryvettyneeltä F1-pomolta poistettiin kasvain sydämestä – Uutisalue

Skandaaleissa ryvettyneeltä F1-pomolta poistettiin kasvain sydämestä

Flavio Briatore kävi sydänoperaatiossa.

Skandaaleissa ryvettynyt entinen F1-pomo Flavio Briatore on käynyt leikkauksessa, jossa hänen sydämestään on poistettu kasvain, kertoo BBC.

73-vuotias italialainen kävi leikkauksessa Milanossa. Hän kertoo sosiaalisessa mediassa leikkauksen sujuneen täydellisesti.

Hyvänlaatuinen kasvain oli löytynyt rutiininomaisessa lääkärintarkastuksessa.

Briatorella todettiin vuonna 2006 syöpäkasvain munuaisissa.

Legendaarinen italialainen oli vuosikymmenten ajan näkyvä hahmo F1-piireissä. Hän oli ensin Benettonin ja sen jälkeen Renaultin tallipäällikkö, jonka aikana Michael Schumacher voitti ensimmäiset maailmanmestaruutensa Benettonilla. Renaultin tallipäällikkönä hän palkkasi talliinsa Fernando Alonson, joka voitti kaksi maailmanmestaruutta ranskalaistallissa.

Briatore toimi myös useiden F1-kuljettajien – kuten Alonson – managerina.

Hänen F1-uransa päättyi vuonna 2009, kun paljastui että hän oli edellisenä vuonna määrännyt Renaultin kakkoskuskin Nelson Piquet Jr:n ajamaan tahallaan kolarin, jotta turva-auto tulisi radalle ja Alonson voittomahdollisuudet paranisivat.

Autourheilun kansainvälinen kattojärjestö Fia määräsi Briatorelle elinikäisen toimitsijakiellon, joka kuitenkin myöhemmin kumottiin ranskalaisen oikeuden määräyksellä. Briatore ei ole kuitenkaan palannut virallisiin tehtäviin F1-sarjassa, vaikka onkin vieraillut varikolla usein.

Source Link is.fi