Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_61109234fd588a29817ba732fd6f578f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Skandaali MM-kisoissa! Hollantilaistähti kävi teinityttöjen kimppuun hotellissa – Uutisalue

Skandaali MM-kisoissa! Hollantilaistähti kävi teinityttöjen kimppuun hotellissa

Hollantilaisen maantiepyöräilijän Mathieu van der Poelin valmistautuminen sunnuntain MM-lähtöön Australian Wollongongissa meni skandaalin saattelemana pieleen. Hänet pidätettiin myöhään kilpailua edeltävänä iltana.

Uutistoimisto AP:n mukaan van der Poel oli menettänyt malttinsa lauantai-iltana Hollannin joukkueen hotellissa, kun käytävällä temmeltäneet lapset olivat metelöineet ja koputtaneet hänen huoneensa oveen toistuvasti.

Lopulta tähtiajaja oli avannut oven ja ajautunut kahnaukseen teini-ikäisten tyttöjen kanssa, kertoo AP. Yhden tytön käsivarteen tuli yhteenotossa vammoja, ja van der Poel, 27, pidätettiin.

Pyöräilijä vietiin paikalliselle poliisiasemalle, jossa häntä syytettiin kahdesta törkeästä pahoinpitelystä. Van der Poel vapautettiin myöhemmin takuita vastaan. Hänen oikeuskäsittelynsä on tiistaina.

Van der Poel puhui lauantai-illan sekasortoisista käänteistä lyhyesti ennen sunnuntain 266,9 kilometrin kisaa.

– Menin aikaisin nukkumaan, mutta käytävällä olleet lapset koputtelivat huoneeni oveen tarpeettomasti. Muutaman kerran jälkeen minulle riitti. En pyytänyt kauniisti heitä lopettamaan. Sitten poliisi soitettiin, hän sanoi belgialaissivusto Sporzalle AP:n mukaan.

Van der Poel pääsi omien sanojensa mukaan takaisin hotellille vasta aamuneljältä.

– Tämä ei ole missään nimessä ideaali tilanne. Oikeastaan tämä on katastrofaalista, mutta enää en voi muuttaa mitään. Yritän parhaani. En nukkunut paljoa, mutta toivottavasti adrenaliini auttaa kisassa, hän tuumi aamulla.

Ei auttanut, sillä van der Poel keskeytti kilpailun.

Van der Poel on cyclocrossin nelinkertainen maailmanmestari. Maantiepyöräilyssä hänen isoimmat meriittinsä ovat etappivoitot sekä Ranskan (2021) että Italian (2022) ympäriajoissa.

Source Link is.fi