Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bd3f8fa3fc2b738634dc425549593b24, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
SM-liigan heittopussi sai jälleen tylyn selkäsaunan – tämän kauden saldo karmeaa luettavaa – Uutisalue

SM-liigan heittopussi sai jälleen tylyn selkäsaunan – tämän kauden saldo karmeaa luettavaa

SM-liigassa kiekkoiltiin keskiviikkona.

SaiPa on päätynyt ankeaan ahdinkoon SM-liigassa.

Keskiviikkona lappeenrantalaisseura hävisi kotikaukalossaan Kärpille 2–5.

Kärppien tehopelaajina kiekkoilivat kaksi maalia tehnyt Teemu Turunen ja Ville Koivunen, jolle kirjattiin 1+1 pistettä.

Kotijoukkueelle maaleja keskiviikkona tekivät Otto Hokkanen ja Roni Karvinen.

SaiPa on hävinnyt nyt seitsemän ottelua peräjälkeen. Joukkueen viimeisin ja samalla ainoa voitto tältä kaudelta tuli vierasottelussa KooKoota vastaan 16. syyskuuta.

Ennen voitokasta KooKoo-otteluaankin SaiPa oli hävinnyt kauden kaksi ensimmäistä peliään. SaiPan tämän kauden tappioista kolme on tullut varsinaisen peliajan jälkeen.

SaiPa on sarjataulukon viimeisenä. Lauantaina se kohtaa kotijäällään Ilveksen.

Keskiviikon pelikierroksella HIFK kukisti Hämeenlinnassa HPK:n 2–1 jatkoajalla. Ratkaisumaali merkittiin ajassa 64.48 Petteri Lindbohmille.

KooKoo puolestaan päihitti Porissa Ässät 4–3 voittomaalikilpailun jälkeen. Voittomaalikilpailussa ratkaisuosuman sivalsi tarkalla laukauksella maailmanmestari Arttu Ilomäki.

Myös TPS:n ja KalPan välinen vääntö eteni voittomaalikilpailuun Turussa. Lopulta TPS oli parempi lukemin 3–2. Ratkaisumaalin teki Markus Nurmi.

Source Link is.fi