Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_667ca9ec5e0736c7ab3ff30cc18182f6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sofia Virta: Ehdokkaat kunnioittivat toisiaan | Verkkouutiset – Uutisalue

Sofia Virta: Ehdokkaat kunnioittivat toisiaan | Verkkouutiset

Vihreiden puheenjohtaja, kansanedustaja Sofia Virta toteaa molempien toisen kierroksen presidenttiehdokkaiden tehneen rakentavan kampanjan.

– Tämä on luonut Suomessa paljon toivoa siitä, että jatkossa ruokitaan vähemmän polarisaatiota ja vastakkainasettelua. Sinällään mieli on hyvä tästä kaikesta, Sofia Virta sanoo Verkkouutisille vihreiden vaalivalvojaisissa.

Mitä hyvähenkinen kampanja kertoo Suomesta ja suomalaisista?

– Tämä tuo toivottavasti hyvää esimerkkiä Alexander Stubbilta ja Pekka Haavistolta meille päivänpolitiikkaa tekeville, Virta toteaa.

– Sillä on vaikutusta, jos ehdokkaat itse pysyvät asiallisina, rakentavina ja kunnioittavat toisiaan. Silloin ne lieveilmiöt myös kansan keskuudessa ovat maltillisempia.

Kansanedustaja kertoo toivovansa, että kansanedustajatason poliitikot voisivat jatkaa vastaavalla linjalla.

– Totta kai tässä on ollut sellaistakin keskustelua, mitä ei olisi toivonut kuulevansa. Ne eivät ole kuitenkaan lähtenyt kummastakaan ehdokkaasta, hän viittaa julkiseen keskusteluun Haaviston seksuaalisesta suuntautumisesta, Sofia Virta sanoo.

LUE MYÖS:
Presidentinvaalin tulosseuranta