Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a01f5918a0b062cf3efaa49afb4a0f27, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sotaveteraani ei koskaan palannut töistä kotiin – mysteeri ratkesi yli 50 vuoden jälkeen – Uutisalue

Sotaveteraani ei koskaan palannut töistä kotiin – mysteeri ratkesi yli 50 vuoden jälkeen

Asiasta tienneet henkilöt rohkaistuivat viimein kertomaan tietonsa poliisille.

Maitomiehenä työskennelleen miehen ruumis ja maitoauto löytyivät metsästä Floridan Vero Beachin alueelta vuonna 1968. Kuvituskuva, Kuva: RICARDO ARDUENGO / reuters

56 vuotta sitten tapahtunut murha on ratkennut Yhdysvalloissa, kertoo The Guardian.

Vuonna 1968 toisen maailmansodan veteraani Hiram ”Ross” Grayam ei palannut kotiin työpäivänsä jälkeen.

Maitomiehenä työskennelleen miehen ruumis ja maitoauto löytyivät myöhemmin metsästä Floridan Vero Beachin alueelta. Miestä oli ammuttu useita kertoja teloitus­tyyliin.

Seuraavan 56 vuoden aikana tapaukseen liittyen ei tehty pidätyksiä. Vuonna 2006 huhuttiin, että mies nimeltä Thomas J. Williams voisi liittyä rikokseen jollain tapaa. Williams kirjoitti paikallislehteen kirjeen, jossa kiisti osallisuutensa rikokseen.

Williams kuoli vuonna 2016. Kuoleman jälkeen tapauksen tutkinta eteni yllättäen, kun Williamsin ex-vaimo ja Williamsin siskon ystävä kertoivat poliisille tietonsa.

Ex-vaimo ja Williamsin siskon ystävä kertoivat poliisille, että WIlliams oli tunnustanut heille tappaneensa Grayamin. Todistajat eivät tunteneet toisiaan.

– Todistajat kertoivat, etteivät voineet kertoa tutkijoille mitään niin kauan kuin Williams oli elossa, sillä hän oli uhka heille ja heidän perheilleen, sheriffi Eric Flowers sanoi.

Source Link is.fi