Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ff77c67fea46b66b16c2b742d3f473a5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
St1:n toimitusjohtaja Mika Wiljanen siirtyy Gasumiin – Uutisalue

St1:n toimitusjohtaja Mika Wiljanen siirtyy Gasumiin

Energiayhtiö Gasumin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Mika Wiljasen, joka on toiminut vuodesta 2010 lähtien energiayhtiö St1:n toimitusjohtajana.

Wiljanen aloittaa uudessa yhtiössä maaliskuun 2022 alussa. Wiljasen irtisanoutumisesta St1:stä ei ole tiedotettu, ja hänet on ST1:n verkkosivuilta edelleen merkitty toimitusjohtajaksi.

– Mikan pitkä ja kansainvälinen ura sekä vahvat näytöt yhtiöiden kehittämisestä eri markkina-alueilla vakuuttivat hallituksen siitä, että hän on oikea henkilö viemään Gasumin strategiaa eteenpäin, toteaa Gasumin hallituksen puheenjohtaja Elina Engman tiedotteessa.

Gasumin tiedotteessa Wiljasen saavutuksiksi mainitaan muun muassa, että hän on vienyt St1-yhtiötä määrätietoisesti kohti uusiutuvia energiaratkaisuja.

Myös Gasumin tavoitteena on tarjota asiakkailleen ratkaisuja ilmastovaikutusten pienentämiseen sekä vastata kaasun ja biokaasun kysynnän kasvuun teollisuudessa, merenkulussa ja liikenteessä.

– Vähäpäästöisten energiaratkaisujen tarve vain korostuu ja Gasum on yhtiönä hyvin asemoitunut tulevaisuutta ajatellen, Wiljanen toteaa tiedotteessa.

Wiljanen on ollut St1:n toimitusjohtajan tehtävien lisäksi ollut toiminut myös St1 Norge AS:n sekä St1 Finance Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hänellä on kokemusta kansainvälisistä johtotehtävistä energia-alalla esimerkiksi Shellistä.

Source Link is.fi