Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3830c5eec60367a1b8a3b0c7f473e50e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomalaissankari murtui täysin tv-haastattelussa – yksi kysymys oli liikaa – Uutisalue

Suomalaissankari murtui täysin tv-haastattelussa – yksi kysymys oli liikaa

Golfari Kalle Samooja nappasi sunnuntaina uransa ensimmäisen ykkössijan Euroopan-kiertueelta. Hän voitti Hampurissa järjestetyn kilpailun tuloksella –6.

V Sportin katsojat saivat todistaa tunteikkaita hetkiä, kun loistavan päätöskierroksen pelannut Samooja liikuttui kyyneliin voiton jälkeen.

– On varmasti ihmisiä, joita haluat kiittää. Sanoit, että näit paljon vaivaa päästäksesi kiertueelle ja nyt olet voittaja, haastattelija sanoi.

34-vuotias turkulainen pohti vastaustaan pitkän tovin ja vastasi lopulta silmiään pyyhkien:

– Pystyn sanomaan vain yhden sanan: vaimoni.

Samooja pelasi päätöskierroksensa 64 lyönnillä eli kahdeksan alle par-tuloksen.

– Se oli varmasti elämäni paras kierros kokonaisuudessaan. Tiiltä greenille oli aivan timanttia, ja paikkoja tuli. Rupesin saamaan muutaman putin onneksi tänään sisään. Oli sen verran lennokasta peliä, ettei voinut himmata yhtään, Samooja kuvaili kierrosta tiedotteessa.

Ykkössija tuli lopulta kahden lyönnin erolla Hollannin Wil Besselingiin.

Suomalaisgolfari lunasti samalla paikan myöhemmin kesäkuussa pelattavaan Yhdysvaltain avoimiin. Hän nappasi voitostaan 291 660 euron suuruisen palkintopotin.

Ennen Samoojaa Euroopan-kiertueen kisan voittoa ovat suomalaismiehistä juhlineet Mikko Ilonen, Mikko Korhonen, Roope Kakko ja Sami Välimäki.

Source Link is.fi