Banner Before Header

Suomen hiihtopariskunta riemuitsi ilouutisesta Instagramissa: ”Nyt se on virallista!”

Suomen olympiakomitea julkisti tiistaina tuoreet hiihtäjävalinnat Pekingin talviolympialaisiin.

Kiinan kisakoneeseen nousevat Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen ja Joni Mäki.

Jo aiemmin kisoihin oli nimetty Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Iivo Niskanen ja Lauri Vuorinen.

Matintalon valinta tiesi sitä, että Pekingin laduilla nähdään sinivalkoista hiihtolempeä. Matintalo, 25, ja Vuorinen, 27, ovat olleet pariskunta teini-ikäisistä lähtien.

Matintalo julkaisi ilouutisen kunniaksi Instagramissa yhteiskuvan Vuorisen kanssa.

– Nyt se on virallista! Suuntaamme yhdessä toisiin olympiakisoihimme. Emme voisi olla onnellisempia, Matintalo kirjoitti.

Matintalo ja Vuorinen hiihtivät myös Pyeongchangin talviolympialaisissa vuonna 2018. Matintalon paras sijoitus Etelä-Koreassa oli 18. sija 30 kilometrin kisassa, ja Vuorisen sprintin 28. sija.

Lue lisää: Seitsemän hiihtäjää valittiin Pekingin olympialaisiin – Riitta-Liisa Roposen ja Remi Lindholmin kohtalo vielä auki

Pöytyän Urheilijoita edustava Matintalo hiihti uudenvuodenpäivänä uransa ensimmäisen palkintopallisijoituksen maailmancupissa. Hän oli kolmas perinteisellä hiihtotavalla käydyssä sprintissä Saksan Oberstdorfissa.

Menestyksen hetkellä Matintalo muisti rakastaan.

– Pakko mainita, että tänään on avopuolison Laurin syntymäpäivä, ensimmäinen ensimmäistä. Ihan mieletön päivä vielä just tänään onnistua. Ja sitten totta kai vuoden ensimmäinen päivä, ei ole parempaa tapaa aloittaa uutta vuotta kuin ensimmäinen maailmancupin podiumi. Ihan mieletöntä! Matintalo sanoi Hiihtoliiton julkaisemalla ääninauhalla.

Source Link is.fi