Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a128d72ad76688cd6841217dda79d49f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomen maajoukkueen hotellissa hälytys – sadat urheilijat pihalle kesken aamupalan! – Uutisalue

Suomen maajoukkueen hotellissa hälytys – sadat urheilijat pihalle kesken aamupalan!

Yleisurheilijoiden valmistautuminen viikonlopun Suomi–Ruotsi-maaotteluun keskeytyi lauantaina aamulla. Maajoukkueen hotellissa annettiin hälytys, minkä takia asukkaat joutuivat poistumaan hotellista.

– Ei koskaan tylsää hetkeä Suomi–Ruotsi-maaottelussa. Kilpailu Helsingin olympiastadionilla on vasta illalla, mutta aamulla joukkueen hotelli evakuoitiin. Vettä tulvi sisään katon läpi pääsisäänkäynnille, Nurmi1924 -tilillä twiitattiin kuvan kera.

Twiittiketjun mukaan evakuointi sujui hyvin. Sen mukaan aamupalalla oli hälytyshetkellä noin 300 urheilijaa, valmentajaa ja virkailijaa.

SUL:n huippu-urheilun valmennuspäällikkö Tuomo Salonen vahvisti IS:lle, että hotelli oli tyhjennetty. Hän ei pystynyt sanomaan, oliko kyseessä juuri palohälytys.

– Se oli hälytys, jossa kaikkia pyydettiin poistumaan hotellista, Salonen kertoi.

Missä joukkueen jäsenet olivat, kun hälytys annettiin?

– Eri paikoissa. Aamupalalla taisi olla suurin osa. Jotkut olivat valmistautumassa ja verryttelemässä, Salonen vastasi.

Miten hotellista poistuminen sujui?

– Hyvin rauhallisesti.

Millaiset olivat tunnelmat, kun olitte joutuneet poistumaan hotellista?

– Sanoisin, että hyvin leppoisat.

Tapaus sattui Helsingin Taka-Töölössä lähellä Olympiastadionia sijaitsevassa Scandic Park -hotellissa. IS soitti hotelliin ja kysyi hälytyksestä, mutta hotellista ei suostuttu kommentoimaan asiaa.

Source Link is.fi