Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1820758bc91a3cdd2a9785e4bdb082b2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Suomi kärsi tappion alle 21-vuotiaiden EM-jalkapallokarsinnoissa – jatkokarsintapaikka karkasi kauaksi – Uutisalue

Suomen alle 21-vuotiaiden miesten jalkapallomaajoukkueen EM-karsintojen vierasottelu Norjaa vastaan päättyi perjantaina tappioon. Kotijoukkue vei Drammenissa 3–1 (0–0) -voiton.

Juha Malisen valmentama ryhmitys pysyi ensimmäisen puoliajan päätyttyä maalittomana vielä Norjan kyydissä, mutta tahti muuttui tauon jälkeen. Hollannin Groningenissa pelaava hyökkääjä Jörgen Larsen iski 55:nnellä ja 67. minuutilla Norjan kaksi ensimmäistä maalia.

Saksassa kakkosbundesliigan SV Hampurissa pelaava keskikenttämies Anssi Suhonen kavensi 74. minuutilla 1-2:een. Norjan Johan Hoven maali 89. minuutilla vei vierasjoukkueelta toivon tasoituksesta.

Karsintalohkossaan neljäntenä oleva Suomi jatkaa karsintalohkossa 1 neljäntenä seitsemällä pisteellä. Tappio oli kirvelevä, sillä Pikkuhuuhkajat olisi voinut nousta lohkossa toiseksi ja kiinni jatkokarsintapaikkaan.

Suomi on nyt viiden pisteen päässä toisena olevasta Norjasta ja kolmantena olevasta Itävallasta. Lohkoa johtaa Kroatia, jolla on 15 pistettä.

Suomi kohtaa seuraavaksi ensi maanantaina Kotkassa karsintalohkon jumbon Viron.

Katso, miten itävaltalaispelaaja sikaili ja päävalmentaja menetti täysin malttinsa – osansa sai myös Juha Malinen: ”Näytti siltä, että nyt tulee turpaan itsellenikin”