Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_212452804f33725f6f37000f9d8bd89d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suosittu lastenvaatemerkki lopettaa perinteisten sadetakkien ja kumisaappaiden valmistuksen ympäristösyistä – Uutisalue

Suosittu lastenvaatemerkki lopettaa perinteisten sadetakkien ja kumisaappaiden valmistuksen ympäristösyistä

Ruotsalainen lastenvaatevalmistaja Polarn O. Pyret ilmoittaa lopettavansa perinteisten sadevaatteiden ja kumisaappaiden valmistuksen. Yhtiön tiedotteen mukaan päätöksen taustalla vaikuttavat erityisesti luonto ja sen hyvinvointi. Tällä hetkellä sadevaatteiden valmistusprosessi ei yhtiön mukaan täytä sen vastuullisuustavoitteita.

– Ilmastokriisi on todellinen, eikä kysymys ole enää 'milloin', vaan pikemminkin siitä, kuinka muutamme tapaamme valmistaa vaatteita, Polarn O. Pyretin kestävän kehityksen johtaja Terese Persi sanoo tiedotteessa.

Polarn O. Pyret pyrkii löytämään vastuullisemman tavan sadevaatteiden tuotantoon. Ennen uuden tuotantotavan löytämistä yhtiö tarjoaa kuivana pysymiseen kuorivaatteita, jotka sen mukaan peittoavat perinteiset sadevaatteet mennen tullen.

Yhtiön myymälöissä on edelleen myynnissä aiempina kausina tuotettuja perinteisiä sadevaatteita ja niitä kerrottaan löytyvän jatkossakin myymälöiden yhteydessä sijaitsevilta käytettyjen vaatteiden osastoilta.

Source Link is.fi