Banner Before Header

Supertehokas Mikael Granlund juoni NHL-uransa uuden ennätyksen – tähtipelaajalta kovaa ylistystä: ”Sitten hän painoikin kaasua…”

Suomalaishyökkääjä Mikael Granlund oli iskussa, kun Nashville Predators kaatoi St. Louis Bluesin vierasjäällä jatkoajan jälkeen 4–3.

Granlund, 29, sai syöttöpisteen jokaiseen Nashvillen osumaan. Neljän syötön ilta oli Granlundin NHL-uran ensimmäinen.

Omenana piirakassa oli tarjoilu takatolpalle Matt Duchenen jatkoajan voittomaaliin.

Lue lisää: Mikael Granlund takoi hurjat tehot! Aleksander Barkovin maalivire jatkuu

Kahdesti urallaan NHL:n tähdistöottelussa esiintynyt Duchene, 30, ylisti ottelun jälkeen Granlundia, joka on kauden 14 ottelussa tehnyt peräti 15 (2+13) tehopistettä.

– Hän pelaa loistavasti. Hän tarjoilee minulle paikkoja jatkoajalla, ja minun täytyy vain panna kiekko pussiin, Kanadan paidassa olympiakultaa 2014 voittanut Duchene kehui.

Voitto St. Louisissa päätti Nashvillen kuuden ottelun vieraskiertueen. Turnee alkoi samalla tavalla kuin se päättyikin: Granlund syötti Duchenen voittomaalin jatkoajalla myös Calgarya vastaan tiistaina 2. marraskuuta.

– Molemmat maalit olivat pitkälti hänen ansiotaan, etenkin tämä tuoreempi. Vaihto oli jo loppumassa ja hän sai heidät luulemaan, että vaara on ohi. Sitten hän painoikin kaasua. Pystyin lukemaan hänen aikeensa ja sain häneltä täydellisen lättysyötön, josta pääsin viimeistelemään, Duchene kiitti tutkapariaan,

Source Link is.fi