Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2d2dd16c5ac09acf115637df9a62e0b7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tähtitoimittajan paljastuksesta nousi iso kohu USA:ssa – naiskollegat pöyristyivät – Uutisalue

Tähtitoimittajan paljastuksesta nousi iso kohu USA:ssa – naiskollegat pöyristyivät

Amerikkalaisen jalkapallon kentänlaitareportteri Charissa Thompson kertoi keksineensä pelaajien ja valmentajien kommentteja.

Charissa Thompson toimii nykyään juontajana, mutta aiemmin hän raportoi kentän laidalta. Kuva: Jason Pohuski / Zuma

Yhdysvaltalainen urheilutoimittaja Charissa Thompson on aiheuttanut melkoisen kohun kerrottuaan keksineensä osan pelaajien ja valmentajien kommenteista itse.

Thompson, 41, toimii nykyään Fox Sportsin ja Amazon Prime Videon amerikkalaisen jalkapallon ohjelman Thursday Night Football juontajana, mutta aiemmin hän työskenteli kentän laidalla reportterina.

Thompson kertoi Pardon My Take -podcastissa keskiviikkona, että hänen raporttinsa kentän laidalta eivät aina perustuneet todellisiin haastatteluihin. Hän siis valehteli.

– Keksin joskus raportin, koska joko valmentaja ei tullut haastateltavaksi tauolla tai oli vain liian myöhäistä. En halunnut pilata raporttia, joten ajattelin, että minä vain keksin tämän, Thompson sanoi.

– Ei kukaan valmentaja siitä suutu, jos sanon: ”Meidän täytyy lakata vahingoittamasta itseämme ja oltava parempia kolmansissa yrityksissä. Meidän pitää lopettaa pallon menettäminen”. Eivät he korjaa minua tuollaisissa. Ajattelin, että se on ok, minä vain keksin raportin.

Thompson sai melkoisen kritiikkiryöpyn, etenkin muilta naispuolisilta urheilutoimittajilta.

Muun muassa Super Bowlissa kentän laidalla työskennellyt Lisa Salters tiivisti monien ajatukset.

– Järkyttynyt. Pettynyt. Tunnen inhoa. Luotettavuus ja uskottavuus ovat journalistille kaikki kaikessa. Kumman tahansa loukkaaminen ei vain tee pilkkaa ammatista vaan tekee lisäksi karhunpalveluksen pelaajille, valmentajille ja ennen kaikkea faneille, Salters kirjoitti viestipalvelu X:ssä, eli entisessä Twitterissä.

Kohun keskelle joutunut Thompson selitti ja perui sanomisiaan Instagramiin tekemällään päivityksellä perjantaina.

– En ole koskaan valehdellut tai ollut epäeettinen. Jos valmentaja ei ollut paikalla, käytin tietoa, jonka olin saanut peliä katsomalla. En pannut sanoja pelaajan tai valmentajan suuhun, Thompson kirjoitti.

Source Link is.fi