Tällaiset arvosanat Huuhkajat sai ranskalaislehdeltä – Suomen yllätysnimeä pidettiin pelin toiseksi parhaana

Suomen jalkapallomaajoukkueen Urho Nissilä sai kentän toiseksi parhaan arvosanan ranskalaiselta L’Equipelta tiistain Ranska-tappion jälkeen. Ranskan legendaarinen urheilulehti antoi KuPSin 25-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle arvosanan kuusi.

Nissilä pelasi Helsingin olympiastadionilla 82 minuuttia, onnistui 79 prosentissa syötöistään ja voitti kaksi kuudesta kaksinkamppailustaan.

Arvosana oli toiseksi paras, mitä L’Equipe antoi Ranskan 2–0-voittoon päättyneen ottelun pelaajille. Parhaan numeron, kahdeksikon, sai itseoikeutetusti PSG:n supertähti Kylian Mbappe, joka ratkaisi pelin syöttämällä ensin Karim Benzeman voittomaalin toisella puoliajalla ja viimeistelemällä sitten loppunumerot itse.

Nissilän lisäksi kutosen saivat myös Ranskan toppari Kurt Zouma, nollapelin pitänyt maalivahti Hugo Lloris ja päävalmentaja Didier Deschamps.

Pelin huonoimmaksi L’Equipe valitsi Suomen hyökkääjän Robin Lodin, joka sai arvosanan kolme.

L’Equipe antaa arvosanoja jalkapallo-otteluiden avauskokoonpanojen pelaajille. Asteikkona lehdellä on 1–10. Asteikon yläpäätä käytetään hyvin harvoin.

Ranska pääsi karsintalohkon voittajana Qatarin MM-kisoihin. Lohkokakkoseksi nousi Ukraina, joka hakee kisapaikkaa Euroopan kivikovista jatkokarsinnoista.

Huuhkajien kohtalona oli jäädä lohkon kolmanneksi ja siten rannalle MM-kisoista.