Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b31c88875c9b9096385f6fc71adc4b35, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tallink Silja irtisanoo 158 Ruotsissa ja 10 Suomessa – Uutisalue

Tallink Silja irtisanoo 158 Ruotsissa ja 10 Suomessa

Laivayhtiö Tallink Siljan muutosneuvottelut ovat ohi, vahvistaa yhtiön viestintäjohtaja Marika Nöjd STT:lle. Tallink Siljan Ruotsissa toimiva yhtiö vähentää 158 henkilöä ja Suomen-yhtiö kymmenen.

Irtisanomiset kohdistuvat pääosin Turku–Tukholma-reitiltä poistuneen Silja Galaxyn miehistöön. Laiva on vuokrattu ainakin seitsemän kuukauden ajaksi Hollantiin, jossa sitä käytetään turvapaikanhakijoiden majoittamiseen.

Galaxy ei vuokrauksen jälkeen ole enää palaamassa vanhalle reitilleen. Tiedossa ei vielä ole, minne laiva vuokrauksen jälkeen siirretään. Alus siirtyy joka tapauksessa Viron lipun alle.

Osa irtisanottavista on siirretty väliaikaisesti Silja Symphonylle, joka liikennöi Helsingin ja Tukholman välillä. Irtisanottavien työt päättyvät tammikuussa, kertoi viestintäpäällikkö Erika Janson Svenska Ylelle.

Muutosneuvottelut aloitettiin heinäkuussa. Niiden päättymisestä kertoi ensimmäisenä Åbo Underrättelser.

Source Link is.fi