Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e994295084f8a31fa993fb5eac658c0e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tampa Bay tasoitti sarjan vakuuttavalla tavalla – Kaapo Kakon huippuketjun sentteri loukkaantui – Uutisalue

Ylen seuraava NHL-ottelu on perjantaina, kun New York Rangers ja Tampa Bay Lightning kohtaavat viidennessä ottelussa kello 03.05 alkaen.

Jääkiekon NHL:n hallitseva mestari Tampa Bay Lightning tasoitti itäisen konferenssin finaalisarjan kotikaukalossaan New York Rangersia vastaan. Tampa Bay voitti ottelun maalein 4–1.

Tampa Bayn tehokkaimpana loisti tshekkihyökkääjä Ondrej Palat, joka alusti kaksi maalia, ja iski ottelun loppulukemat tyhjään maaliin.

Neljän ottelun jälkeen kumpikin on voittanut kaksi perättäistä kotiotteluaan. Näin ollen sarja ratkeaa aikaisintaan sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

Colorado Avalanche on jo odottamassa vastustajaansa, sillä se ratkaisi oman ottelusarjansa Edmonton Oilersia vastaan voitoin 4–0.

Strome ja Chytil sivuun

Tappion lisäksi Rangers koki kovia, sillä edellisessä ottelussa loukkaantunut sentteri Ryan Strome ei pystynyt pelaamaan ottelussa alavartalovamman takia. Filip Chytil puolestaan joutui jättämään kentän toisessa erässä Victor Hedmanin taklauksen jälkeen. Chytilin kerrotaan kärsivän ylävartalovammasta.

Kaksikosta Strome on iskenyt pudotuspeleissä pisteet 2+7=9. Chytilillä luvut ova toisin päin, 7+2=9.

22-vuotias Chytil on muodostanut tehokkaan ”Kid Linen” yhdessä Kaapo Kakon, 21, ja Alexis Lafrenieren, 20, kanssa. Hieman alle 12 minuuttia pelannut Kakko jäi tällä kertaa ilman pisteitä.

Tampa sai loistoalun

Tampa Bay siirtyi johtoon jo vajaan kolmen minuutin jälkeen, kun Zach Bogosian ajoi laidalta maalille, ja Pat Maroon iski irtokiekon verkkoon.

Tämän jälkeen esiin nousi Palat, joka alusti joukkueensa seuraavat osumat. Toisessa erässä Palat syötti Nikita Kutsherovin läpiajoon, ja venäläinen iski pudotuspelien seitsemännen maalinsa.

Päätöserässä Palat puolestaan päätti kokeilla itse, minkä jälkeen Steven Stamkos siirsi Igor Shestjorkinin torjuman irtokiekon käytännössä tyhjään maaliin.

Loppuhetkillä Rangers pääsi vielä ylivoimalle, ja Artemi Panarin pääsi rikkomaan Andrei Vasilevskin nollapelin ajassa 56.26. Kiri alkoi kuitenkin liian myöhään, ja Palat saikin täydentää huippuiltansa tyhjällä maalilla.

Artturi Lehkosen isä helpottui maalista, mutta sekunnit kävivät pitkiksi: ”Tuntui, että älä nyt saamari puttaa siitä ohi”

Artturi Lehkonen teki sen taas! Colorado Stanley Cupin finaaleihin suomalaisen ratkaisulla

Kommentti: Vain Kaapo Kakon hehkutettu ”junnuketju” on pystynyt vastaamaan hurjaan haasteeseen NHL:ssä – nyt pitää tehdä kova päätös